FELICIA ISRAELSSON och JULIA WIKMAN

Ja. Som jag sa tidigare, det blev en bra dag. En riktigt bra dag! Det är underbart att vara tillbaka på min vita pärla igen. Här kommer bilder, + en film:


Filmen är från början av körningen. Lillebror vägrade filma när det gick aaaasbra.. Men men, han är tvungen att filma på slutet nästa gång ;)

ON OUR WAY

Ja, snart bär det iväg med Julia. Vet fortfarande inte vart.. ;) Pappa ska bara komma hem från ett möte, sedan ska det lastas, och sen åker vi! Känner på mig att det kommer bli hur kul som helst. Lillebror följer nog med och fotar, så bilder kommer upp senare. Ha det bra så länge!

glad chey.

Felicia Israelsson (jag)

Hejdär! Idag har jag kört cross.. för första gången på 9 månader!? Superkul var det, verkligen. Var ju tvungen att testa, innan man ska iväg och köra imorgon. Min barndomskompis, Julia, har också börjat köra, så imorgon bär det iväg med våra hojar. Vet inte vart, men det får vi se imorgon. Pappa tog lite kort, så här är dom:

Har du någon fråga?

Kom ihåg att ni kan mejla mig om ni har frågor. Skicka till:
[email protected]
Eller kommentera inläggen.


MIN VITA PÄRLA



Sebastian Lundgren


TRÄNING ÅRSUNDA 25 APRIL 2011


Sebastian Lundgren och Christopher "Loffe" Lagergren

Christopher "Loffe" Lagergren

Sebastian Lundgren

OM MIG

Felicia Israelsson heter jag. Fyller 15 år den 12 september och bor i Dalarna. Här bor jag tillsammans med min pappa, mamma, lillebror och våran hund och katt. Har även en storebror, men han flyttade hemifrån för länge sedan.
Min pappa har kört motocross sedan småbarnsben, och gör det fortfarande, så jag har växt upp ute på banorna i Sverige.
Min lillebror började med cross när han var pytteliten. Jag däremot, höll på med hästar. Hatade att vara med på crossbanorna.. Men vid 12års ålder lärde jag känna mer och mer "crossfolk" och då var det helt plötsligt roligt att följa med. Och med tiden blev jag sugen på att köra, inte bara titta.
Men jag vågade inte säga det till mina föräldrar, för jag visste att jag var tvungen att sluta med hästarna då. Men den 21 november 2009 sa jag tillslut det till dom och dagen efter åkte jag och pappa till Rättvik och hämtade min första cross. Har dock inte kört så jätte mycket, men det kommer!

Det var lite om mig. Här kommer jag att lägga upp foton som jag har tagit, på motocross såklart (andra bilder finns på min personliga blogg som du hittar HÄR). Har ni frågor? Kommentera här på bloggen eller mejla till [email protected]


RSS 2.0