HEJDÅ, kommer hem nästa söndag!

Sådär. Nu har jag lagt upp lite bilder från Idre, Älvdalen och Mora. Lima får bli senare! För nu har jag inte tid att sitta här längre. Nej, för nu ska jag nämligen åka iväg och träna motocross! Äntligen :D Och imorgon åker jag till Öland, så det blir en liten bloggpaus för min del. Skönt. But I'm gonna miss U guys!
Vi hörs när jag kommit hem, ha det så sjuuuukt bra, puss på er ♥

Här har ni mig. Tjejen bakom MXPHOTOGRAPHS.

MORA


Jonathan Jogér.

Christoffer Spade.

Oskar Enokson.

Hannes Lundgren.

Alexander Eklund.

Carl Bengtsson.

Sebastian Olsson.

Johan Halfvarsson ;)
Viktor Marklund.

ÄLVDALEN


Isak Gifting.

Alvin Östlund.

start i mx2U.

Alexander Eklund.

Emil Ytterberg.

Nisse Kjellström.

IDRE


Alvin Östlund.

Viktor Marklund.

Stina Norgren.

Victor Bengtsson.

Sebastian Lundgren.

Hampus Israelsson (lillebror).

HEMMA!

Då var man hemma igen då.. efter 8 underbara dagar på olika crossbanor i Sverige. Resan började förra fredagen, då vi åkte ända ner till Uddevalla där vi stannade över helgen för att kika på motocross VM. Det var en upplevelse kan jag säga er. Längtar redan till nästa år!
Måndag morgon åkte vi från en supermysig, liten camping i Sunne, till Idre. Väl där framme åt vi mat och tog det lugnt. I tisdags var det tävling där. Sedan drog vi vidare ner till Älvdalen. Tävling där på onsdagen. Sedan åkte vi till Mora. I torsdags var det en ledig dag, så då åkte vi till Morabadhus och på kvällen åkte vi Gokart. Vilken bra dag!
I fredags var det tävling på Vinäsbanan. Fotograferade där med, såklart ;) På kvällen åkte vi till Lima, och där var det tävling i lördags.
Kom hem igår kväll, och nu sitter jag och fixar alla bilder.. runt 2000 stycken! Haha ;)
Laddar upp några här snart, annars finns dom på min Facebook (Felicia Israelsson)


ÄLVDALEN

Åh, hej på er! Kul att ni fortfarande kikar in, även fast min bloggning inte varit så värst aktiv :) Åkte i alla fall till Uddevalla i fredags. Och resten av helgen bestod av fotografering och tittandes på motocross VM. Vilken upplevelse! Var dock världens liv på kvällarna, och ända till morgonen därpå. Men jag sov rätt bra ändå! ;)
Tog sisådär 1 timme att komma ut från campingen, men när vi väl var ute på vägen, så åkte vi mot Sunne (i Värmland) för att övernatta på en camping.
Igår morse åkte vi till Idre, och kom fram runt fyra.
Och ja.. idag var det första deltävlingen av Dalacrossen 2011. Det gick inte så vidare för lillebror, får hoppas att det går bättre resten av veckan! Men för Isak gick det jättebra, som vann 65 GH och likaså Jonathan som vann 85 GH! Stort grattis grabbar!
Har lagt ut alla bilder från Uddevalla på min FB, så vill ni kika på dom, sök "Felicia Israelsson" så finns dom där! Men nu ska jag sova, uppdaterar imorgon eller något.
Godnatt :)

3 smakprov från helgen, på snygg Filip!

RSS 2.0