UPDATE

Hemskt ledsen för dålig uppdatering här, men om ni har läst min personliga blogg, så har jag ju haft fullt upp hela förra veckan.. Och jag har inte varit aktiv inom crossen, men nu är det på G igen :) Tänkte precis gå ut och börja städa lilla bussen, eftersom våran stora gick sönder i torsdags.. På fredag åker vi ner till Uddevalla och kikar på VM.. hur najs? :D Och på söndag åker vi vidare till Idre och sen blir det en vecka proppfull med motocross! Dalacrossen då ju :) Så uppdateringar kommer det bli!

Firade midsommarafton med crossfolk. Trevligt!

NY:


Nya profilbilden på FB. Finns även där, sök bara på "MXPHOTOGRAPHS" :)

MX ♥


Jag
FOTO: BJÖRN NORMANNSETH

SV; ANONYM

Anonym om behöver skriva av mig..:
ååh, vad hände igentligen?! :''(
Körde han ikull eller nå? "//
SV; det var i starten, och efter två kurvor kom ett hopp, där krokade han ihop med en annan kille och ramlade. Och när han låg där, så blev han påhoppad.

TRÄNING WOXNA 5/6 2011


Ja, när vi fick veta att tävlingarna blivit inställda, så tog vi vårat pick och pack och drog ner till Woxnadalen. Tränade där på söndagen.. körde dock bara 2 pass. Första gången jag körde på sandbana! Gick faktiskt bättre än väntat.
Tusen tack till Woxnadalens MK att vi fick åka dit, och bo där över natten! ♥

FOTO: JULIA LARSSON

KM Jämmerdalen 6 juni 2011



Emelie, jag, Julia
Julia
Jag och Emelie

Dagen avslutades med vattenkrig mellan mig och lillebror. Blev 3a totalt, men enligt poängen 4a.. Borde inte vara så, men dom gjorde fel.
FOTO: BJÖRN NORMANNSETH


behöver skriva av mig..

Inom den här sporten, hör alla ihop. Alla har ett samband. Alla umgås med varandra. Vuxna som barn. Det spelar ingen roll hur mycket tävlingsnerver och vinnarskallar som finns bakom startgrinden. Efter eller innan tävlingen är alla bästa kompisar i alla fall, och det spelar ingen roll hur mycket eller hur lite man känner varandra. Det som hände i helgen var en ren olycka.. som inte slutade bra tyvärr. Men vi finns här för varandra nu, och stöttar till 110%!
Christian kommer alltid att finnas hos oss, han är bara osynlig. Men han är där. Och det spelar ingen roll om man kände honom eller inte.. man saknar honom ändå. Den där killen som alltid hade ett leénde på läpparna, han som älskade sitt liv och motocrossen. Nu finns han i mx heaven, där allt motocrossfolk en vacker dag kommer att hamna. Men han togs från oss, alldeles för tidigt..
Vi saknar dig Christian, och du kommer alltid att ha en plats i våra hjärtan!
Vila i frid ♥


detta är absolut inte en elak text, om ni uppfattar det så. vill bara att de som inte förstår sporten riktigt, ska förstå hur nära man står varandra även fast man inte känner varandra.
det är skönt att alla tävlingar i distriktet är inställda denna vecka, så att man hinner med att tänka..

VILA I FRID ♥

Världens sämsta dag. En dag man aldrig kommer glömma. Jag var där. Jag såg det.. Tänker på dig, vila i frid Christian! ♥

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13127155.ab

off to Ljusdal

Såja. Nu var allt packat, så nu drar vi! Kameran är med, så bilder blir det :) LATERO!

MOTOSPEED RÄTTVIK 1 JUNI 2011

Anders Höök.

Emil Lindholm.

Oskar Andersson.

Pontus Högberg.

Kim Jansson.

Victor Bengtsson.

Christoffer Loffe Lagergren.

Fredrik Forsgren.

Erik Rosendahl.

MER BILDER FINNS, fråga bara så fixar jag.

off to Rättvik

Sådärja. Då var det dags att åka mot Rättvik för att titta på Motospeed'en! :) Tar med mig kameran, så ja.. bilder kommer nog senare. Hööööörs!

my beauty ♥

RSS 2.0