behöver skriva av mig..

Inom den här sporten, hör alla ihop. Alla har ett samband. Alla umgås med varandra. Vuxna som barn. Det spelar ingen roll hur mycket tävlingsnerver och vinnarskallar som finns bakom startgrinden. Efter eller innan tävlingen är alla bästa kompisar i alla fall, och det spelar ingen roll hur mycket eller hur lite man känner varandra. Det som hände i helgen var en ren olycka.. som inte slutade bra tyvärr. Men vi finns här för varandra nu, och stöttar till 110%!
Christian kommer alltid att finnas hos oss, han är bara osynlig. Men han är där. Och det spelar ingen roll om man kände honom eller inte.. man saknar honom ändå. Den där killen som alltid hade ett leénde på läpparna, han som älskade sitt liv och motocrossen. Nu finns han i mx heaven, där allt motocrossfolk en vacker dag kommer att hamna. Men han togs från oss, alldeles för tidigt..
Vi saknar dig Christian, och du kommer alltid att ha en plats i våra hjärtan!
Vila i frid ♥


detta är absolut inte en elak text, om ni uppfattar det så. vill bara att de som inte förstår sporten riktigt, ska förstå hur nära man står varandra även fast man inte känner varandra.
det är skönt att alla tävlingar i distriktet är inställda denna vecka, så att man hinner med att tänka..

Kommentarer
Postat av: Mattias

jo nog kan det hända olyckor i alla sporter, men det är ju nästan aldrig dödsolyckor i fotboll hockey mm, alla typer av motorsportet är ju farligast för att OM en olycka händer så är det stor risk att man dör.

2011-06-07 @ 19:37:31
Postat av: Nellie

tycker det var väldigt bra skrivet och fint.

det fina med motocross är att alla ställer upp för varandra.

2011-06-07 @ 19:52:58
Postat av: Anonym

ååh, vad hände igentligen?! :''(

Körde han ikull eller nå? "//

2011-06-13 @ 22:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0