ARG TJEJ!


Ja, ni ser själva.. ÅÅÅH!!!
Blir KM på hemmabanan istället..

STARTTRÄNINGAR

Puuuh.. hemma efter 3 pass i Dalen. Det var startträningar idag, hur kul som helst! Och det gick bra ;) Pappa har fixat mitt styre, så nu är körstilen lite bättre också. Haha.. ;)
Julia hamnade på akuten, efter en vurpa. Men det var bara en hård smäll på knät, så hon är hemma igen. Tur det! För det är bara 8 dagar kvar tills våran första tävling! Wihoooo ♥

SÅJA!


Fixat vita nummerplåtar och mitt efternamn på biken, snyggt va? ;)

FB SIDA!

Ja, jag har gjort en FB sida om MXPHOTOGRAPHS också. Så, klicka HÄR för att gilla! :)

LERIGT

Hallådär! Igår körde jag på lerig bana för första gången i hela mitt liv. Det var läskigt i början, men sen gick det hur bra som helst. Är jätte nöjd! :) Imorgon är det crosskola igen, äntligen. Och ja, det är bara 9 dagar kvar tills jag ska köra min första tävling. Det går bra nu kompis, det går bra nu! ♥


Bild från igår. FOTO: Johanna Gifting.

MX TRÄNING HOFORS 24 MAJ 2011

Erika Blom

Gustav Elfqvist

Pappa. Anders Israelsson

Oscar Montin

Lillebror. Hampus Israelsson
Det var lite bilder som jag tog igår kväll.

HUR SKA DET SLUTA?


Ja, ni ser själva. Lagtävling i Rättvik! Och vi har dragit ihop ett tjejlag, fattas bara 1 tjej som har ungdomslicens! Så är det någon som har det, säg till! :D

CROSSKOLAN 22 MAJ 2011

Hann inte lägga upp bilderna igår, så gör det nu istället ;) Fy 17, vad jag ville köra igår!! Vill bli helt frisk nu, så jag får hoppa på pärlan och bara mysa runt igen ;)

Lillebror, Hampus Israelsson.

Emelie Johansson.

Ludde Tröger.

Oscar Montin.

Pappa tipsar å hjälper.

Ja, där har vi lite av dalen. Kommentera gärna!

mot Jämmerdalen.

Godmorgon! Uppe med tuppen igen, skönt. Har precis gjort mig klar, ska bara käka frukost, och sen åker jag och pappa till Jämmerdalen för lite träning. Eller ja.. han är tränare, och jag får inte köra. Eller jag kan inte köra just nu, inflamationfan.. Så får ta kameran i handen istället ;) Uppdaterar väl senare, med bilder osv. Heeeeejs!

PHOTOGRAPHS..

Har sovit typ hela dagen idag. Känner mig lite bättre nu. Och ja, jag har tröttnat på att ligga i soffan hela dagarna. Behövde komma ut. Så jag följde med pappa och Hampus till Jämmerdalen och tog lite kort. Efter en stund hämtade mamma och Fredrik mig. Här kommer lite bilder från idag, kommentera gärna! :)


Min älskling fick följa med ut på banan ♥

Kim Holmqvist

Pappa ♥

face down in the dirt, thumbs up!

Ligger fortfarande hemma och är sjuk som satan själv. Vilket betyder att det blir någon träning för mig på söndag.. Åååååh, hatar det här nu. Vill ut. Ut på banorna. Kameran i handen eller crossen under mig.. it doesn't matter! Bara jag får komma ut till det bästa som finns

Hemma..

Den här helgen slutade inte bra. Inte alls bra.. Det var nog bland det värsta jag varit med om. Förresten började den inte heller bra.. Trots allt, så orkade lillebror köra. Han slutade 11a totalt. Hur bra som helst, för att vara hans första U tävling. Jag har tillbringat detta dygn i bussen, min inflamation är värre.. Så det blev inte några bilder. Sorry..
Efter någon timme i crossbussen så kom vi äntligen hem. Nu sitter jag och min familj i soffan, resten av kvällen tänker vi ta det lugnt.

IMORGON.. ELLER?

Hej! Ja, det har inte alls varit min dag idag.. ligger nämligen med bihåleinflamation. Får se om jag orkar följa med till Älvdalen imorgon. I värsta fall så får jag ligge uppe i stora sängen och kika på crossarna därifrån ;) Kommer uppdatera därifrån, eftersom jag tar med mig datorn. Så, mer inlägg imorgon!

UPDATE

Okej, jag var för trött för att blogga igår när jag kom hem. Haha.. ;) Men riktigt roligt var det! Längtar efter nästa mxträning, iiiiih ♥ I helgen åker jag i alla fall till Älvdalen. Lillebror och många andra jag känner ska nämligen tävla. Nu jäklar börjar säsongen. PÅ RIKTIGT!

gammal bild, men vafan!? LIFE'S GR8!

LIFE'S GREAT

Dags att sova nu tror jag. Upp tidigt för att åka till Jämmerdalen och köra motocross! Helt sjukt vad jag längtar ;) Antar att jag bloggar när jag kommit hem, that sounds good, aaaaight?

som jag sa. livet är då bra härligt.

UPDATE

Inget inlägg på sisådär 5 dagar, men ser att det är läsare som är inne här ändå :D Fortsätt så! Det har inte hänt någonting på crossfrontet denna vecka, så därför har jag inte skrivit här. Men på söndag börjar crosskolan igen, så då blir det körning! Åh, vad jag längtar!
Och nästa helg börjar COOR cup igen. Iiiiiih.. älskade underbara sommar ♥

ÅRETS UPPTAKT

Då har man precis kommit hem efter årets upptakt inför crosskolan. Ser fram emot den här crossäsongen, och jag hoppas det blir trippelt mer körning än vad det blev förra året! :)

Bild från google.

RSS 2.0